ساخت ویدیو با هوش مصنوعی ( معرفی 10 ابزار هوش مصنوعی برای تولید محتوای ویدیویی)

این روزها تولید محتوا به یکی از اصلی‌ترین روش‌های بازاریابی تبدیل شده است و در این میان ویدیوها نقش بسیار پررنگی بر عهده دارند. به همین دلیل ابزارهای هوش مصنوعی وارد بازار شده‌اند که می‌توانند به کاربران در تولید محتوا کمک کنند.

ما در این مقاله برای شما 10 نرم افزار برتر را معرفی کرده‌ایم. با این حال بهتر است تا حتما برای تولید محتوا، آن را به دست افرادی بسپارید که سال‌ها در این زمینه کار کرده‌اند. متخصصان و مشاوران ما ؛ آماده ارائه راهکار و همکاری با شما هستند.

فهرست مطلب

10 ابزار برتر برای تولید ویدیو!

محتوای ویدیویی یکی از بهترین محتواهایی است که می‌توانید با آن مخاطبان بیشتری جذب کنید. این نوع محتواها امروزه بیشتر از گذشته طرفداران خاص خود را دارند و در بسیاری از رسانه‌های اجتماعی مانند اینستاگرام حرف اول را برای بالابردن بازدید می‌زنند. با این حال آنچه اهمیت دارد آن است که بدانید بهترین ابزار برای تولید محتوای ویدیویی کدام است؟ هرکدام چه ویژگی‌هایی دارد و چگونه می‌توانید از آن استفاده کنید. با ما همراه باشید:

نرم‌افزار Clip Creator

اگر مبتدی هستید، توصیه می‌کنیم حتما از این ابزار برای تولید ویدئو، البته به کمک هوش مصنوعی استفاده کنید. این نرم‌افزار کاربرپسند است و افراد بدون هیچ دانش قبلی می‌توانند بهترین محتوای مورد نظر خود را تولید کنند. کافی است نوع ویدئو، آهنگ مورد نظر و نمای کلی که در ذهن دارید را برای هوش مصنوعی توضیح دهید. در میان قالب‌های افقی و عمودی یکی را انتخاب کرده و متن مورد نظر را برای درج شدن بر روی اسلاید وارد کنید. به همین سادگی، ویدیو شما تولید خواهد شد!

  • مزایا: تجربه کاربری بسیار ساده و آسان، قابلیت سفارشی سازی منحصر به فرد، تولید ویدیو بسیار سریع.
  • معایب: اواتار پیشرفته مانند سایر گزینه‌ها ندارد و ورژن رایگان آن گزینه‌های انتخابی کمی در اختیارتان قرار می‌دهد.

نرم افزار Pictory

pictory

اگر شما هم از آن دست افرادی هستید که به تازگی وارد بازارکار شده‌اید، پس بد نیست این ابزار را هم استفاده کنید. کافی است یک توضیح کوتاه ارائه دهید و منتظر بمانید تا ویدیو برایتان تولید شود. حتی می‌توانید یکی از پست‌های سایت خود را به این نرم‌افزار ارائه دهید تا ویدیو مطابق با آن برایتان ساخته شود. دو ویژگی مهم این نرم افزار  آن است که قابلیت ویرایش و ایجاد دمو برای بارگذاری در رسانه‌های اجتماعی به عنوان تریلر در اختیار شما خواهد بود.

  • مزایا: برای شروع ویدیو، گزینه‌های بسیار زیادی در اختیار کاربر وجود دارد، محصول نهایی کاملا سفارشی سازی شده است.
  • معایب: ویدیوهایی که ابتدا تولید می‌شود را باید ویرایش کنید و این کار زمان زیادی نیاز دارد.
  • نرم‌افزار Simplified

اگر یک ویدیوی طولانی دارید که تنها به بخش‌هایی از آن، البته در قالب یک ویدیوی جدید نیاز دارید، این نرم‌افزار مناسب شما است. با کمک یک کتابخانه و گزینه‌های درون برنامه‌ای، هزاران الگو و قالب در اختیارتان قرار خواهد گرفت که البته همه رایگان هستند. نگران نباشید، می‌توان کیفیت ویدیوها را تضمین کرد و کار با این نرم‌افزار نیز ساده و بدون هیچگونه پیچیدگی است.

البته ویژگی‌های این نرم‌افزار به همین‌جا ختم نمی‌شود. می‎توانید ویرایش اولیه داشته باشید و در کنار آن انیمیشن‌های پیشرفته اضافه کنید. اگر نیاز به ویدیوی چندزبانه دارید هم می‌توانید روی این نرم‌افزار حساب باز کنید. برای برند شرکت خود هم تنظیماتی ایجاد کرده و آن را ذخیره کنید تا بر روی همه ویدیوها آن را اعمال کند.

  • مزایا: با خرید ورژن پرمیوم می‌توانید به قابلیت‌هایی دست پیدا کنید که در نرم‌افزارهای دیگر نیست. تولید تصویر هوش مصنوعی، میم هوش مصنوعی و مواردی از این دست.
  • معایب: البته به دلیل پولی بودن برخی از گزینه‌ها نمی‌توان آن را جزو بهترین نرم‌افزارهای رایگان معرفی کرد.

نرم افزار Synthesia

برای برندهایی که نیاز به ایجاد ویدئو به انواع زبان‌ها دارند، این نرم افزار گزینه بسیار مناسبی محسوب می‌شود. 120 زبان و لهجه و حتی تن صدا را می‌توانید با کمک این نرم‌افزار تولید کنید. تولید اواتار سفارشی برای برند یا انتخاب از میان بیشتر از 150 آواتار موجود، تنها بخشی از ویژگی‌های این برنامه است. می‌توانید متن را به گفتار اضافه کنید یا آن را به صدای خود شبیه‌سازی کنید.

  • مزایا: دارای آواتارهای واقع‌گرایانه‌ای است که می‌تواند مدل و لحن ویدیوی شما را پیگیری کند.
  • معایب: نسخه رایگانی که در این برنامه وجود دارد، نسبت به سایر نرم‌افزارها امکانات کمتری در اختیارتان قرار می‌دهد.

نرم‌افزار HeyGen

با کمک 300 صدا که به 40 زبان زنده دنیا صحبت می‌کنند، در عرض چند دقیقه، با کمک این نرم افزار ویدیو بسازید. آواتار سفارشی را به نوعی طراحی کنید که با کمک صدای آپلود شده خودتان ویدئوی جذابی تولید کنید. حتی می‌توانید  از تصویر چهره خودتان آواتاری جدید بسازید.

  • مزایا: این نرم افزار دارای ویدئوهایی است که کار با ابزارهای موجود را به شما آموزش داده و شما را راهنمایی می‌کند.
  • معایب: در مقابل سایر ابزارها قیمت بسیار زیادی ندارد.

نرم افزار Movavi Video Editor

این نرم افزار برای شما ویدیو با هوش مصنوعی تولید نمی‌کند، بلکه از هوش مصنوعی کمک گرفته و ویرایش را برای شما آسان‌تر خواهد کرد. حتما به خوبی می‌دانید که ویرایش ویدیو تا چه حد کار سنگین و وقت‌گیری است. این نرم‌افزار با کمک تکنیک‌های ابزارهای سنتی ولی با ویرایش پیشرفته هوش مصنوعی ویدیو را بهبود ببخشید. حتی می‌توانید پس زمینه را جدا کنید و بعد تصویر جدید را جایگزین کنید.

  • مزایا: حذف نویز، بالابردن کیفیت صدا و اموزش‌های داخلی از جمله مزایای آن است.
  • معایب: تنها 7 روز امکان استفاده از نسخه رایگان را دارید و پس از آن باید حدود 50 دلار بپردازید.

نرم افزار Deepbrain

اسکریپت‌های خود را تایپ یا کپی پیست کنید، متن را به گفتار تبدیل کرده و در نهایت، یک ویدیو را در کمتر از 5 دقیقه تولید کنید. دیپ برین این امکان را در اختیارتان می‌گذارد که اواتاری متناسب با برند خود انتخاب کنید.

  • مزایا: برای افرادی که تجربه بسیار زیادی در زمینه تولید ویدئو ندارند، بهترین گزینه می‌تواند باشد.
  • معایب: آواتارهای این ابزار قابل تشخیص هستند و مشخص است که به وسیله هوش مصنوعی تولید شده‌اند.

نرم افزار Synthesys

اگر برای تولید ویدیو تجاری نیاز به یک ابزار دارید، این اپلیکیشن می‌تواند بسیار مفید واقع شود. می‌توانید با کمک فناوری Synthesys text-to-video متن خود را به ویدئوهایی جذاب تبدیل کنید. کافی است تنها یک آواتار انتخاب کنید و ویدیوی باکیفیتی تولید کنید که بتوانید آن را در هرکدام از پلتفرم‌های رسانه اجتماعی که تمایل دارید به اشتراک بگذارید.

  • مزایا: اواتار نشسته، ایستاده یا آواتارهای سفارشی این نرم افزار بسیار متنوع است و دست شما را در انتخاب باز می‌گذارد.
  • معایب: متن را باید به صورت دستی وارد کنید و چون با زبان سیستم عامل‌ها همگام سازی نشده است نمی‌توانید ان را کپی پیست کنید.
نرم افزار هوش مصنوعی

نرم افزار InVideo

اگر ویدیو شما پس زمینه مناسبی ندارد، می‌توانید این نرم افزار را در لیست خود قرار دهید و از آن استفاده کنید. قالب‌های حرفه‌ای و البته متحرک که بتواند به جذابیت بصری محصول شما کمک کند نیز از جمله ویژگی‌های این ابزار منحصر به فرد است. حتی قابلیت اپلود مستقیم در انواع پلتفرم‌های اجتماعی نیز وجود دارد. با وارد کردن متن مورد نظر، می‌توانید الگو را انتخاب کرده یا سفارشی کنید و در نهایت آن را دانلود کنید.

  • مزایا: برای تولید انواع تصویر، فیلمنامه، موسیقی یا هر مورد دیگری به عنوان سریع‌ترین تولیدکننده ویدیو شناخته می‌شود.
  • معایب: نست به سایر نرم افزارها کنترل کمتری بر روی ویرایش دارید و اغلب موارد را خود هوش مصنوعی تولید می‌کند.

نرم افزارVeed.io

متن، رنگ، فونت، موسیقی و رونویسی خودکار سفارشی از جمله مزایایی است که این نرم افزار در اختیار شما قرار می‌دهد. نوشتن اسکریپت را هم می‌توانید به خود نرم افزار بسپارید و با کمک آن روایتی جذاب تولید کنید. حتی می‌توانید با کمک شکلک‌ها و ایموجی‌های مناسب، متن زیرنویس را خلاقانه‌تر کنید.

  • مزایا: سرعت تولید ویدیو بسیار بالا است.
  • معایب: گاهی ویدیوی استوکی را در محتوای اصلی درج می‌کند که ارتباطی به ویدیوی اصلی ندارد.
نرم افزار هوش مصنوعی

کلا آخر

اگر شما هم به دنبال ان هستید که برای جذب فالور و بالا بردن بازدید خود در انواع پلتفرم‌های اجتماعی محتوای ویدیویی بارگذاری کنید، حتما نیاز به ابزارهایی دارید که بتواند در این زمینه به شما کمک کند. ما در این مقاله به شما 10 نرم افزار برتر هوش مصنوعی را معرفی کرده‎‌ایم که بتوانید به کمک ان ویدیوهای منحصر به فردی تولید کنید. با این حال بهتر آن است که کار را به کاردان بسپارید و از متخصصان ما بخواهید تا شما را در این مسیر همراهی کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *